boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-Maur

Op zoek naar een supermarkt in Saint-Maur? Uitzoeken welke super vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier tref je alle relevante details m.b.t. supermarkten in Saint-Maur. Direct boodschappen als Gegrilde paprika, Bieslook en Ontbijtspek of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Els en Grixx op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al duizenden Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden doorzoek je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en bekijk meer details. [jobs location=Saint-Maur-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-Maur

Welke supermarkt is nu open in Saint-Maur?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Plus, Spar, Albert Heijn en Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supers als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt saint-jean-geest

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Saint-Maur?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle producten als Stroop of Runderschnitzel van A-merken als Smith Woodhouse of Jordan zonder problemen thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt saint-gery.

Pick Up Point Saint-Maur

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Saint-Maur een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Overgang tot Olie en goederen van merken als Ohropax of Grappa, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: geen tijd om te koken? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Pappardelle met tomatenroomsaus en rivierkreeftjes, Gebakken rijst of Broodje Panini Pikante Kip. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Saint-Maur

Leave a Comment