boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-Mard

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Saint-Mard? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina vind je alle bruikbare gegevens met betrekking tot supermarkten in Saint-Mard. Moeiteloos boodschappen als bijv. Oosterse diepvries maaltijd, Aardappel en Krant en Tijdschrift of boodschappen van welbekende merken als Norlevo en RoC via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook meer informatie over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per aankoop. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal Nederlanders kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super momenteel geopend is? Waar kan ik tijdens speciale dagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Saint-Mard-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-Mard

Welke supermarkt is nu geopend in Saint-Mard?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Coop, Albert Heijn, Jumbo maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor winkels als Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Kies een winkel en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt saint-ghislain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Saint-Mard?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Yoghurtdrank en Repen en tabletten van merken als Valdesil en/of Chocxx gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt saint-gerard.

Pick Up Point Saint-Mard

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Saint-Mard wat voor jou. Jij benut dan de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Chinese mix t/m Frites/patat en boodschappen van welbekende merken als Cambozola en Jacob Hooy, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Gegratineerde kabeljauw met aïoli, Zuurkoolstamppot of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Saint-Mard

Leave a Comment