boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-Léger

Op zoek naar een supermarkt in Saint-Léger? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina lees je alle handige info met betrekking tot supermarkten in Saint-Léger. Nu boodschappen als bijv. Gerookt, Pijnstillers en Gedroogde groente of artikelen van A-merken als Arm & Hammer en Del Monte online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook meer data over online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per aankoop. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer mensen bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) nu open is? Bij wie kan ik op zondag terecht?En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar meer details. [jobs location=Saint-Léger-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-Léger

Welke supermarkt is nu open in Saint-Léger?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Plus, Spar, Coop maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor filialen van Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt saint-germain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Saint-Léger?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Zoete witte wijn en Kipnugget van A-merken als Tiko of Labeyrie binnen 24 uur aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt saint-denis-bovesse.

Pick Up Point Saint-Léger

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Saint-Léger ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Fruit t/m Huishouden en huisdier en alles van merken als Fuchs of Chopard Wish, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: houd je niet van koken? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Tonijn-kaastosti met paprika, Gebakken heek in botersaus Gesmoorde prei Gekookte aardappelen of Broodje Brie. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Saint-Léger

Leave a Comment