boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-Hubert

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Saint-Hubert? Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder vind je alle handige info rondom supermarkten in Saint-Hubert. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Poetsmiddel, American pizza’s en Armagnac en brandy of supermarkt-producten van welbekende merken als Effi en Angry Birds online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook actuele details over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per aankoop. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al honderden consumenten kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super momenteel geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag terecht?En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder check je de lokale supers. Klik op een shop en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Saint-Hubert-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-Hubert

Welke supermarkt is nu open in Saint-Hubert?

Vandaag nog boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor onder andere Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven tref je alle supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt saint-georges-sur-meuse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Saint-Hubert?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Styling cream of Sperziebonen en peulvruchten van welbekende merken als Palo Alto en/of La Trappe wanneer jij wil thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de regio Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt saint-aubin.

Pick Up Point Saint-Hubert

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Saint-Hubert erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Surinaams tot Dubbeldrank en alles van erkende merken als Zuidam en Kokki Djawa, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Homemade makreel-/eiersalade wraps, Varkenshaasje in pepersaus of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Saint-Hubert

Leave a Comment