boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-Ghislain

Boodschappen doen bij een supermarkt in Saint-Ghislain? Direct achterhalen super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle belangrijke details met betrekking tot supermarkten in Saint-Ghislain. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Fruit bier, Yoghurtijs en Koken of boodschappen van A-merken als Le Nostrane en Ses via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige details over de trends rondom online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €25 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke supers kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen check je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar alle informatie. [jobs location=Saint-Ghislain-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-Ghislain

Welke supermarkt is nu open in Saint-Ghislain?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Plus, Albert Heijn en Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt saint-denis-bovesse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Saint-Ghislain?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Kazen en Shoarma en Gyros van onder andere Lekker uit Limburg en/of Busnel handig bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de provincie Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt saint-andre.

Pick Up Point Saint-Ghislain

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Saint-Ghislain een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alles van Poffertjes t/m Groentebouillon en goederen van welbekende merken als Plantur en El Mare, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Koolvis met paprikasaus en geroosterde sjalotjes, Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng of Kipfilet in piri piri saus. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Saint-Ghislain

Leave a Comment