boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-André

Meteen shoppen bij een supermarkt in Saint-André? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees je alle bruikbare gegevens wat betreft supermarkten in Saint-André. Probleemloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Lipverzorging, Witte rijst en Saté of artikelen van vertrouwde merken als Grappa en Sperti via internet inkopen en bezorgen? Je leest hier ook alle informatie over de trends rondom online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal mensen kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina doorzoek je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Saint-André-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-André

Welke supermarkt is nu geopend in Saint-André?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Plus, Albert Heijn, Spar maar ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt russeignies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Saint-André?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik merken we een groeiend aantal supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Lichtzoete witte wijn en Citroensap en limoensap van welbekende merken als Bioron en/of Broesko zonder problemen thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de streek Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt rumst.

Pick Up Point Saint-André

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Saint-André een prima methode. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Speklappen tot Pinda’s en noten en producten van topmerken als Quaranta of Treets, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Griet met paddestoelen en dragon, Kippenvlees in kerriesaus of Stamppot Witlof met gehakt. Even de magnetron in, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Saint-André

Leave a Comment