boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt s Herenelderen

Boodschappen doen bij een supermarkt in s Herenelderen? Erachter komen welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref je vergelijkingen en feiten met betrekking tot supermarkten in s Herenelderen. Moeiteloos boodschappen zoals bijv. Italiaanse mix, Knoflooksaus en Pizza’s of items van onder andere Byte-X en Dove via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook praktische tips over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden Nederlanders kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) nu open is? Bij wie kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan doorzoek je de supers. Klik op een shop en spot alle informatie. [jobs location=s-Herenelderen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt s Herenelderen

Welke supermarkt is nu geopend in s Herenelderen?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Coop, Albert Heijn en Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Tik op een super en lees meer over de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt runkelen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in s Herenelderen?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Limburg constateren we opvallend veel supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Leverpastei en/of Instant chocolademelk van onder andere Blink of Miroglio voordelig thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij de gehele bestelling de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de regio Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt rummen.

Pick Up Point s Herenelderen

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in s Herenelderen erg relevant voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Runderbiefbaklap tot Croissant en spullen van vertrouwde merken als Remy Pannier en Orangina, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Carpaccio van heilbot met tomatengazpacho, Gestoofde spitskool of Kipfilet in piri piri saus. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in s Herenelderen

Leave a Comment