boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rummen

Meteen shoppen bij een supermarkt in Rummen? Direct achterhalen super nu geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina tref jij alle belangrijke feiten met betrekking tot supermarkten in Rummen. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Hart en bloedvaten, Schoenpoets en Fruit bier of boodschappen van erkende merken als Murray’s en Naturo online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare details over boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik met kerst of pasen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina doorzoek je de supers. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar meer details. [jobs location=Rummen-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rummen

Welke supermarkt is nu open in Rummen?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt rukkelingen-loon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Rummen?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alle boodschappen als Dipsauzen en Afbakbroodjes wit van betrouwbare merken als Ribshack en/of Aussie zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle artikelen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt ruien.

Pick Up Point Rummen

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Rummen ideaal voor jou. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Tuinbonen tot Varkensfilet en alles van erkende merken als Palmolive en Hartwall, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Aspergesoep met Hollandse garnalen, Schnitzel met gebakken aardappels of Broodje Filet Martino. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Rummen

Leave a Comment