boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rumillies

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Rumillies? Uitzoeken welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees jij alle handige informatie met betrekking tot supermarkten in Rumillies. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Afbakbroodjes wit, Cannelloni en Luiers of producten van vertrouwde merken als The Glenlivet en Zuivelhoeve via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook up-to date gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per bestelling. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden mensen gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina vind je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en check alles wat je moet weten. [jobs location=Rumillies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rumillies

Welke supermarkt is nu geopend in Rumillies?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super momenteel open is. Dicht? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt ruiselede

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Rumillies?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Koffie capsules en/of Vuilniszakken van A-merken als Tyskie of Inecto simpelweg bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt ruette.

Pick Up Point Rumillies

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Rumillies een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Bodylotion tot Smoothie en boodschappen van erkende merken als Iglo of Smoeltjes, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Kabeljauw met kruidenkorst, tagliatelle en bouillon van lavas, Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst of Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Rumillies

Leave a Comment