boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rulles

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Rulles? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref je alle handige informatie met betrekking tot supermarkten in Rulles. Nu boodschappen zoals Varkenspoulet, Lemon en lime dranken en Pepermunt of items van onder andere Pacha en Pennypacker online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook uitgebreide details over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per winkelbezoek. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Steeds meer mensen gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan check je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en spot bruikbare informatie. [jobs location=Rulles-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rulles

Welke supermarkt is nu geopend in Rulles?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Coop, Plus en Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor onder andere Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt ruette

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Rulles?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Groentepakket en/of Verse vleesjes van betrouwbare merken als Grace en Donna Karan simpel en snel thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Vind online supermarkten in de streek Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt roy.

Pick Up Point Rulles

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Rulles een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Augurken en uitjes tot Diepvriesproducten en producten van geliefde merken als Yealands en Amelia, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gemarineerde zeeduivelspiezen, Chicken Lunges of Rode bieten met een speklap en jus. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Rulles

Leave a Comment