boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Roy

Op zoek naar een supermarkt in Roy? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website tref jij vergelijkingen en feiten over de supermarkten in Roy. Moeiteloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Diepvriesproducten, Frites/patat en Garen of artikelen van topmerken als Jack Daniels en Vifit op internet kopen en bezorgen? Jij checkt hier ook up-to date tips over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder doorzoek je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en vind alle informatie. [jobs location=Roy-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Roy

Welke supermarkt is nu open in Roy?

Direct boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Spar, Plus, Albert Heijn en ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor onder andere Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en bekijk of de winkel nu geopend is. Dicht? Schrik niet. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt rouveroy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Roy?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Dubbelvla en/of Wegwerpartikelen van vertrouwde merken als Quality Street en Bonne Vache binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Zoek online supermarkten in de provincie Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt rotheux-rimiere.

Pick Up Point Roy

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Roy een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Toiletverfrisser tot Groenteconserven en boodschappen van merken als Robinsons en Ravelli, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een warme maaltijd als Griet met paddestoelen en dragon, Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Broodje Spianata Romana. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Roy

Leave a Comment