boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Roux

Boodschappen doen bij een supermarkt in Roux? Direct achterhalen super op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier tref jij alle bruikbare informatie over de supermarkten in Roux. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Baby huidverzorging, Zaden en Fruitsnoepgoed of boodschappen van onder andere Buffalo Trace en Don Papa online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook bruikbare tips over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina vind je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en bekijk praktische details. [jobs location=Roux-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Roux

Welke supermarkt is nu open in Roux?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Spar, Jumbo en Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor filialen van Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en raadpleeg of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt rotselaar

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Roux?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vinden we meer en meer bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Volkoren vlees en/of Hele kip en ovenklare kip van merken als Meestersap of Groko probleemloos laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Zoek online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt rossignol.

Pick Up Point Roux

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Roux ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Tortilla t/m Stukken kaas en alles van bijvoorbeeld Blue Elephant en Kewpie, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Salade van gemarineerde paling, Doperwtenpuree of Broodje Javaanse Kip Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Roux

Leave a Comment