boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rotselaar

Op zoek naar een supermarkt in Rotselaar? Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees jij alle bruikbare feiten rondom supermarkten in Rotselaar. Vandaag nog boodschappen zoals bijvoorbeeld Slaatjes, Hart en bloedvaten en Vlees en kip en vis en vega of artikelen van erkende merken als Curanol en Penotti online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoek. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Opvallend veel huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina vind je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Rotselaar-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rotselaar

Welke supermarkt is nu geopend in Rotselaar?

Meteen boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij winkels van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop en ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de winkel open is of niet. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt rosmeer

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Rotselaar?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Smoothie of Rijstzoutjes van bijvoorbeeld Kotex en Vacqyueras gemakkelijk aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt rosee.

Pick Up Point Rotselaar

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Rotselaar ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles van Pleisters t/m Wax en spullen van merken als Avent of Veuve Amiot, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Gegrilde roodbaarsfilet met kruidige couscous, Kaaskroketjes of Broodje Panchetta. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Rotselaar

Leave a Comment