boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Roosbeek

Boodschappen doen bij een supermarkt in Roosbeek? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref je alle bruikbare info met betrekking tot supermarkten in Roosbeek. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Pizzabodems, Sigaren en Boterhamworst of artikelen van erkende merken als Pereg en Paul Vattan online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bestelling. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal huishoudens doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke super nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina vind je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Roosbeek-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Roosbeek

Welke supermarkt is nu open in Roosbeek?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Spar, Plus en ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor supers als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en achterhaal op dit moment open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt romsee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Roosbeek?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Vlaams Brabant constateren we opvallend veel supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Aardappelen en groente en fruit of Haarserum van A-merken als Fryns en Fred & Ed simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt romedenne.

Pick Up Point Roosbeek

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Roosbeek erg relevant voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles van Slavink tot Vegetarische maaltijden en boodschappen van onder andere Pink Lady en Vache Bleue, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Paddenstoelrisotto met tonijn, Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus of Kip kerrie ananas met risotto. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Roosbeek

Leave a Comment