boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ronse/Renaix

Meteen shoppen bij een supermarkt in Ronse/Renaix? Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina tref je alle belangrijke details rondom supermarkten in Ronse/Renaix. Moeiteloos boodschappen als Augurken, Scheermesjes en Aardappelpartjes of artikelen van erkende merken als Safari en De Kleine Keuken online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook alle gegevens over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per bezoekje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina ontdek je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en check alles wat je moet weten. [jobs location=Ronse/Renaix-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ronse/Renaix

Welke supermarkt is nu geopend in Ronse/Renaix?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Coop, Plus, Spar en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en bekijk of de winkel nu geopend is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt romeree

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Ronse/Renaix?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Koffie en/of Japanse mix van merken als Fa of Theha supersnel laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Vaak heb je alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt roloux.

Pick Up Point Ronse/Renaix

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Ronse/Renaix wat voor jou. Je geniet dan van het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Visconserven tot Kaasfondue en artikelen van erkende merken als Vichiunai of Ecosym, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Pittige gamba’s met mangodressing, Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng of Broodje Kipfilet. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Ronse/Renaix

Leave a Comment