boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ronquières

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Ronquières? Wil je weten welkesuper nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref jij alle belangrijke feiten over de supermarkten in Ronquières. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Huidirritatie en wratten, Wereld diepvries maaltijden en Siropen dranken of supermarkt-producten van A-merken als Anta Flu en Hoomark online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook meer informatie over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Meer en meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke super nu open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen terecht?Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Ronquières-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ronquières

Welke supermarkt is nu open in Ronquières?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Plus, Spar of bijv. Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek op dit moment open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt romedenne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ronquières?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle denkbare boodschappen zoals Dessert rijst en/of Intimiteit van merken als Hela en/of Lola handig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de regio Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt rollegem-kapelle.

Pick Up Point Ronquières

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Ronquières erg relevant voor jou. Jij benut dan de pluspunten van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles van Crèmespoeling t/m Quiches en goederen van bijvoorbeeld Hands Off en Rombouts, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: geen tijd om te koken? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Broccolischotel met koolvis, Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst of Linzensoep met bleekselderij. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Ronquières

Leave a Comment