boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Romsée

Boodschappen doen bij een supermarkt in Romsée? Benieuwd welke super op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina tref jij vergelijkingen en info rondom supermarkten in Romsée. Moeiteloos boodschappen zoals bijv. Soepele rode wijn, Notenmix en Rookvlees of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Ron Blaauw en LU via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare data over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Steeds meer huishoudens doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen shoppen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder tref je de supers. Kies een geschikt bedrijf en vind meer details. [jobs location=Romsée-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Romsée

Welke supermarkt is nu open in Romsée?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Coop, Jumbo maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supers als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt roloux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Romsée?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Frisdrank en/of Vruchtendranken van merken als Gabriel Meffre of Grote Polder handig aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Tip: → Check alle online supermarkten in de buurt van Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt roksem.

Pick Up Point Romsée

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Romsée wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Port t/m Armagnac en brandy en boodschappen van bijvoorbeeld Nandan en Epix, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Penne met Hollandse garnalen in kerriesaus, Boerengehaktschotel met aardappelpuree of Broodje Zeeuws Spek. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Romsée

Leave a Comment