boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Romedenne

Op zoek naar een supermarkt in Romedenne? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina vind je alle belangrijke gegevens rondom supermarkten in Romedenne. Moeiteloos boodschappen zoals bijvoorbeeld IJsthee, Bloem en Mosterdsoep of supermarkt-producten van onder andere Head & Shoulders en Cockburn’s online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook bruikbare nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer Nederlanders bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina vind je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en vind meer details. [jobs location=Romedenne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Romedenne

Welke supermarkt is nu geopend in Romedenne?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij shops van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supers als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken in de regio. Kies een winkel en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt roksem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Romedenne?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Namen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Juliennesoep of Groene olijven van top-merken als Tom Poes en/of Kidscare simpel en snel bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt roeselare.

Pick Up Point Romedenne

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Romedenne erg relevant voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Frituur t/m Nederlandse mixen en boodschappen van bijvoorbeeld Le Monferrine en Martini, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Forel met tomaat en tijm, Kaaskroketjes of Broodje Speenvarkenspek. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Romedenne

Leave a Comment