boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Roly

Meteen shoppen bij een supermarkt in Roly? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com vind je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Roly. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Macaroni, Paracetamoltabletten en Gezichtsreiniging of producten van betrouwbare merken als Golden Nectar en Tempelier online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook uitgebreide gegevens over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder check je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Roly-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Roly

Welke supermarkt is nu open in Roly?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Jumbo, Spar, Plus en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Deen. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg de actuele openingstijden.Al gesloten? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt roisin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Roly?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Diepvries vlees en Schoenpoets van welbekende merken als Sloeber en Toppits probleemloos bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de aankopen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Vind online supermarkten in de streek Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt roesbrugge-haringe.

Pick Up Point Roly

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Roly een uitkomst. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Katenspek t/m Glutenvrije en artikelen van onder andere Radler en Kips, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Haringsalade met radijs en bosui, Doperwtje wortel kippenpoot schotel of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Roly

Leave a Comment