boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rocourt

Een supermarkt bezoeken in Rocourt? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref je alle bruikbare feiten over de supermarkten in Rocourt. Meteen boodschappen zoals bijvoorbeeld Borrelsnacks, Vleesconserven en Kwark of artikelen van bijvoorbeeld So Pure en Easy via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle nieuwsberichten over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per aankoop. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel consumenten gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super vanavond nog open is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden check je de winkels. Klik op een shop en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Rocourt-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rocourt

Welke supermarkt is nu open in Rocourt?

Snel boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Geen paniek! Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt roborst

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Rocourt?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Luik constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle producten als Kantoorartikelen en Maaltijdsauzen van welbekende merken als Fa en/of Gin Mare lekker makkelijk thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle artikelen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt robechies.

Pick Up Point Rocourt

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Rocourt ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Fruitconserven tot Champignons en spullen van onder andere Groenland en Mutti, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Vishapjes met garnalen, zalm en tonijn, Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree of Broodje Warm Stoofvlees. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Rocourt

Leave a Comment