boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rocherath

Meteen shoppen bij een supermarkt in Rocherath? Direct achterhalen super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je vergelijkingen en info m.b.t. supermarkten in Rocherath. Direct boodschappen als bijv. Aubergine en courgette, Toiletblokken en Speciale thee eenkops of items van vertrouwde merken als Sarixell en Loacker via internet bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook praktische tips over de trends rondom online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel mensen kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super nu open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen terecht?En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina check je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar alle informatie. [jobs location=Rocherath-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rocherath

Welke supermarkt is nu geopend in Rocherath?

Snel boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Albert Heijn, Spar, Plus en Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel open is of niet. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt robelmont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Rocherath?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Huisdieren en Vla van onder andere Montepulciano en Best wanneer jij wil thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt riviere.

Pick Up Point Rocherath

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Rocherath een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Spijsvertering t/m Pizzabodems en producten van betrouwbare merken als Fresh Gourmet en Iglo, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n warme maaltijd als Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte boontjes, Gestoofde peertjes of Broodje Martino. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Rocherath

Leave a Comment