boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rochehaut

Meteen shoppen bij een supermarkt in Rochehaut? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle relevante feiten m.b.t. supermarkten in Rochehaut. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Repen, Vegetarisch en Mondreiniging of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Sunny Bio en Smirnoff via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook meer details over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Rochehaut-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rochehaut

Welke supermarkt is nu geopend in Rochehaut?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij filialen van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo en ook Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor supermarkten als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en check of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Meer info? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt robechies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Rochehaut?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Tapas en Sperziebonen van top-merken als Maple Joe en/of Domaine du Vieux zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de regio Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt rillaar.

Pick Up Point Rochehaut

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Rochehaut een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Atjar tot Kant en klaar maaltijdsalade en spullen van welbekende merken als Loda of De Molen, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Teriyaki zalm met peultjes en radijs, Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree of Broodje Ham/Kaas. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Rochehaut

Leave a Comment