boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Robelmont

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Robelmont? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina tref jij alle belangrijke gegevens over de supermarkten in Robelmont. Probleemloos boodschappen zoals bijv. Oosterse soep, Was en Koffiebonen of boodschappen van onder andere Maruka en Maes via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel Nederlanders bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondag mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en vind meer details. [jobs location=Robelmont-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Robelmont

Welke supermarkt is nu open in Robelmont?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Plus, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor winkels als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven zoek je de supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt riksingen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Robelmont?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Haar of Hart en bloedvaten van geliefde merken als Icelandic of Linwoods handig laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Vaak kies je zelf tussen bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt rijkevorsel.

Pick Up Point Robelmont

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Robelmont ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Fruitige port t/m Uitjes en spullen van onder andere Zuivelhoeve en Epix, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Trilogie van oesters, Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Robelmont

Leave a Comment