boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rixensart

Een supermarkt bezoeken in Rixensart? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze website lees jij alle belangrijke informatie met betrekking tot supermarkten in Rixensart. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Tandpasta, Deodorant en Haaraccessoires of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Gormas en Royal Mail online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook up-to date tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer consumenten doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina vind je supers bij jou in de buurt. Selecteer een winkel en doorzoek praktische details. [jobs location=Rixensart-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rixensart

Welke supermarkt is nu open in Rixensart?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Albert Heijn, Plus en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt rijkhoven

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Rixensart?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Waals Brabant zijn er steeds meer bezorgservices. De meeste artikelen als Stroopwafels of Gehaktbal van onder andere Kokki Djawa of Rexona lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Waals Brabant. Of lees meer over Online supermarkt riezes.

Pick Up Point Rixensart

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Rixensart een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Rivella t/m Dessert en boodschappen van welbekende merken als Parrano of Zaga Zoe, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: heb je weinig tijd? Bestel dan een koelverse maaltijd als Zeewolf met rode paprikasaus en lamsoor, Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst of Broodje Rosbief. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Rixensart

Leave a Comment