boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rivière

Een supermarkt bezoeken in Rivière? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier vind je de meeste gegevens m.b.t. supermarkten in Rivière. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Perensap, Slavink en Kipfilet of boodschappen van welbekende merken als Le Val en Sneq’s online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook praktische details over opties m.b.t. online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Al duizenden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen check je supers bij jou in de buurt. Selecteer een winkel en vind meer details. [jobs location=Rivière-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rivière

Welke supermarkt is nu geopend in Rivière?

Direct de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Spar en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en ontdek op dit moment open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt rijkevorsel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Rivière?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Namen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Verse kruiden of Droge worst van merken als Terre Ducali of Paul and Pippa handig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Hint: → Check alle online supermarkten in de streek Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt rienne.

Pick Up Point Rivière

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Rivière een prima methode. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Hagelslag tot Make-up kwasten en spullen van merken als Sloane’s of Vitalinea, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Gegrilde scholfilet met wortel en olijf, Vegetarische balletjes hoy sin Thaise groentecurry Nasi goreng of Stamppot prei met roomkaas. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Rivière

Leave a Comment