boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Riksingen

Zoek je de beste supermarkt in Riksingen? Nieuwsgierig welke super nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website tref je alle belangrijke info wat betreft supermarkten in Riksingen. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Kokosdranken, Verzorgingsproducten en Sushi rijst of supermarkt-producten van merken als Rietburg en Christophe Cordier online bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook praktische informatie over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per winkelbezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden huishoudens maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super vandaag open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen vind je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Riksingen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Riksingen

Welke supermarkt is nu geopend in Riksingen?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Plus, Albert Heijn, Spar en ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en ontdek of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt riezes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Riksingen?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Bewuste voeding of Gemengde drop van onder andere Klop Klop en Brasso lekker makkelijk aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Handig: → Vind online supermarkten in de buurt van Limburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt richelle.

Pick Up Point Riksingen

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Riksingen wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles van Vleesbouillon t/m Garen en producten van geliefde merken als L’Oreal en Sabra, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Koud bieslooksoepje met Hollandse garnalen, Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Riksingen

Leave a Comment