boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rijmenam

Zoek je de beste supermarkt in Rijmenam? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website tref je de meeste data wat betreft supermarkten in Rijmenam. Moeiteloos boodschappen als bijv. Haaraccessoires, Pinda’s en noten en Uitdeelzakjes chips of boodschappen van onder andere Balneum en Fruittella online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook bruikbare data over opties m.b.t. online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Opvallend veel boodschappers gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina tref je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en spot praktische details. [jobs location=Rijmenam-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rijmenam

Welke supermarkt is nu geopend in Rijmenam?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij locaties van Coop, Jumbo, Plus, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor onder andere Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt rienne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Rijmenam?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Tosti en Droge worst van A-merken als Heinz of Miracoli zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Let op: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt rhisnes.

Pick Up Point Rijmenam

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Rijmenam een uitkomst. Je hebt dan het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Vlokken tot Vissauzen en spullen van merken als Vita Coco of Buisman, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Mosseltapas borrelhapjes, Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen of Witlof ovenschotel. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Rijmenam

Leave a Comment