boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rièzes

Op zoek naar een supermarkt in Rièzes? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref je alle relevante gegevens m.b.t. supermarkten in Rièzes. Zonder problemen boodschappen als bijv. Gin, Softone lampen en Gedroogde tomaten of boodschappen van welbekende merken als Rivella en Neutral via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook actuele tips over de trends rondom online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per bestelling. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Al duizenden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina tref je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Rièzes-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rièzes

Welke supermarkt is nu open in Rièzes?

Direct boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en ontdek of de winkel open is of niet. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt reves

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Rièzes?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Paasei en/of Kroket van top-merken als Santa Julia en Lolo probleemloos laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je jouw order verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt retie.

Pick Up Point Rièzes

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Rièzes een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Speciaal bieren tot Schoonmaakazijn en artikelen van topmerken als Rawlicious en Sagativa, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Gepocheerde snoekbaars met courgette, Viergroentenstamppot, gehaktbal of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Rièzes

Leave a Comment