boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rienne

Meteen shoppen bij een supermarkt in Rienne? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com vind jij alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Rienne. Zonder problemen boodschappen zoals bijvoorbeeld Folie, Losse thee en Curry of artikelen van merken als Maiski en Berberana online bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide gegevens over de trends rondom de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Al honderden Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden doorzoek je de supers. Selecteer een winkel en check meer details. [jobs location=Rienne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rienne

Welke supermarkt is nu open in Rienne?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Albert Heijn, Coop, Jumbo en Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en bekijk of de winkel open is of niet. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.De voordelen? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt reuland

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Rienne?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Katten en/of Wortel en peen en radijs van A-merken als Famous Grouse en/of Mentos Gum zonder problemen aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de gehele bestelling de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt resteigne.

Pick Up Point Rienne

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Rienne een uitkomst. Jij benut dan het comfort van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alles van Rosbief t/m Kruiden en goederen van onder andere Clearasil of Max Mann, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n kant-en-klaar maaltijd als Zeeduivelgratin met parmezaan, Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Kibbeling met kruidendip. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Rienne

Leave a Comment