boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Riemst

Zoek je de beste supermarkt in Riemst? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees je alle relevante details m.b.t. supermarkten in Riemst. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals Gekookte worst, Gezichtsreiniging en Rijstwafels of producten van bijvoorbeeld Francois Arnaud en Cecchi via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook alle details over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bezoek. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Zometeen bekijk je supers bij jou in de buurt. Klik op een shop en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Riemst-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Riemst

Welke supermarkt is nu open in Riemst?

Snel boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Spar, Coop, Plus, Jumbo of bijv. Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super momenteel open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt retinne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Riemst?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Limburg vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Muisjes en/of Vuilniszakken van merken als Red Bull en Amselkeller probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in en rondom Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt ressegem.

Pick Up Point Riemst

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Riemst een uitkomst. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Schrijfartikelen t/m Kipschnitzel en spullen van erkende merken als Grasovka en Mutti, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n warme maaltijd als Snelle makreelmousse, Spitskoolschotel en aardappelpuree of Broodje Filet Americain. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Riemst

Leave a Comment