boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rhisnes

Meteen shoppen bij een supermarkt in Rhisnes? Benieuwd welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle handige details rondom supermarkten in Rhisnes. Nu boodschappen zoals bijv. Gekookte worst, Borrelkaas en Gebitsreiniging of boodschappen van vertrouwde merken als Thursday Plantation en Nonino online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook handige nieuwsberichten over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Meer en meer Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder tref je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Rhisnes-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rhisnes

Welke supermarkt is nu open in Rhisnes?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar en Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor filialen van Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super momenteel open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt resteigne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Rhisnes?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Containerzakken en Frituurvet van betrouwbare merken als Vigilante en Cointreau vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de regio Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt reppel.

Pick Up Point Rhisnes

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Rhisnes een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Huishouden en huisdier t/m Ontharingsproducten en boodschappen van merken als Optimax en Gaviscon, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Ravioli gevuld met asperges, garnalen en manchegokaas, Kick Through Spaghetti of Stamppot spruitjes met chorizo. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Rhisnes

Leave a Comment