boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rèves

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Rèves? Erachter komen welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder tref jij alle belangrijke info m.b.t. supermarkten in Rèves. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Snack, Kip vlees en Kruidenmixen of producten van bijvoorbeeld Issey Miyake en The Kraken via internet inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €22,50 per bezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondagen shoppen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar praktische details. [jobs location=Rèves-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rèves

Welke supermarkt is nu geopend in Rèves?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Plus en Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en check op dit moment open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt ressegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Rèves?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Diepvriesproducten of Mexicaanse sauzen en dips van welbekende merken als Le Petit Marmiton en Nivea vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt renlies.

Pick Up Point Rèves

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Rèves een prima methode. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Seroendeng tot Kippenpoten en boodschappen van welbekende merken als Protos en Gordon’s, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Boerensandwich met haring en radijs, Rode bieten met een speklap en jus of Stamppot Hutspot met worst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Rèves

Leave a Comment