boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Reuland

Een supermarkt bezoeken in Reuland? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hier lees je alle belangrijke info over de supermarkten in Reuland. Snel en eenvoudig boodschappen als Oordopjes, Verzorgingsproducten en Fruitshoot of boodschappen van merken als Eduscho en Berger via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per winkelbezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina ontdek de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Reuland-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Reuland

Welke supermarkt is nu geopend in Reuland?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Spar en Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Tik op een super en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt ressaix

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Reuland?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Gelspray of Azijn van onder andere Zaga Zoe en/of Claerkampster vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt reningelst.

Pick Up Point Reuland

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is een supermarkt pick-up point in Reuland een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles van Cake t/m Halvarine en margarine en alles van merken als Andechser en Rietburg, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Forel met limoen en amandel, Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Reuland

Leave a Comment