boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Renlies

Meteen shoppen bij een supermarkt in Renlies? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina vind jij de meeste info over de supermarkten in Renlies. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Kippensoep, Indonesisch en Jus of boodschappen van topmerken als White Lady en Piccini op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle details over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoekje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al duizenden huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke super nu open is? Waar kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan vind je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en spot alle informatie. [jobs location=Renlies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Renlies

Welke supermarkt is nu geopend in Renlies?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Plus, Jumbo, Spar en Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven kan jij supermarkten spotten in de regio. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de winkel open is of niet. Dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt remersdaal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Renlies?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Ontbijtspek of Pap en Vla van welbekende merken als Pure Leaf of White Lion handig laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt rekkem.

Pick Up Point Renlies

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Renlies een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Rooibosthee t/m Zoetstof en spullen van bijvoorbeeld Papillon en San Marco, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Zalm met groene groenten uit de wok, Abdijbierschotel Selderijgroenten Aardappelschijfjes met peterselie of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Renlies

Leave a Comment