boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rendeux

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Rendeux? Direct achterhalen super vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je vergelijkingen en feiten met betrekking tot supermarkten in Rendeux. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Pindakaas, Overigeazijn en Zoete witte wijn of boodschappen van erkende merken als Metaxa en Galilei online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare gegevens over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina check je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Rendeux-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rendeux

Welke supermarkt is nu open in Rendeux?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij winkels van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en bekijk of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt rekkem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Rendeux?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Jam en Leverpastei van onder andere Weight Watchers of Gavi wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Check alle online supermarkten in de provincie Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt redu.

Pick Up Point Rendeux

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Rendeux een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Kipfilet t/m Indiaas en artikelen van betrouwbare merken als Valma en IDO, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Tartaar van heilbot en tonijn met sinaasappelmayonaise, Rode kool met gehakt schotel of Broodje Beenham Salade. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Rendeux

Leave a Comment