boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Remicourt

Meteen shoppen bij een supermarkt in Remicourt? Direct achterhalen supermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder tref je alle relevante feiten wat betreft supermarkten in Remicourt. Zonder problemen boodschappen als Garen, Speciaalbier en Speltpasta of boodschappen van merken als Hacienda Zorita en Kamillosan online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook meer nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Meer en meer boodschappers bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag shoppen? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan vind je de winkels. Kies een winkel en check bruikbare informatie. [jobs location=Remicourt-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Remicourt

Welke supermarkt is nu open in Remicourt?

Meteen boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Spar, Coop en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen paniek! Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt rekem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Remicourt?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle producten als Grilworst en Gebak van A-merken als Delio of Savon liquide voordelig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt recogne.

Pick Up Point Remicourt

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Remicourt erg relevant voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Knoflookpoeder t/m Bindmiddel en boodschappen van onder andere Wapiti en I am Fair trade, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: houd je niet van koken? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Koolvis met paprikasaus en geroosterde sjalotjes, Aardappelrösti of Broodje Warme Ham. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Remicourt

Leave a Comment