boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Recht

Een supermarkt bezoeken in Recht? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind jij alle relevante data m.b.t. supermarkten in Recht. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Tosti, Chocolademelk en Frituur of boodschappen van A-merken als Ritmeester en Kompaan online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook handige tips over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €27,50 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al duizenden consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina check je de supers. Klik op een shop en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Recht-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Recht

Welke supermarkt is nu geopend in Recht?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo en natuurlijk Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor supers als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel nu geopend is. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt ranst

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Recht?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Witte wijn en Zonnebrandcrème van betrouwbare merken als Peppa en/of Abdijbrood wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Luik. Of lees meer over Online supermarkt rance.

Pick Up Point Recht

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Recht een prima methode. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Spaghetti t/m Entrecote en producten van topmerken als Aberlour of Dr. van der Hoog, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Broodje gerookte forel, Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. 10 minuutjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Recht

Leave a Comment