boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rebecq-Rognon

Meteen shoppen bij een supermarkt in Rebecq-Rognon? Nieuwsgierig welke super nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder tref je alle bruikbare informatie m.b.t. supermarkten in Rebecq-Rognon. Probleemloos boodschappen als bijv. Geurkaarsen, Koolzuurvrij en Lipverzorging of boodschappen van geliefde merken als Kracher en The primal pantry online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook handige informatie over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder ontdek je alle supermarkten. Klik op een shop en doorzoek praktische details. [jobs location=Rebecq-Rognon-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rebecq-Rognon

Welke supermarkt is nu geopend in Rebecq-Rognon?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Plus, Coop, Spar, Albert Heijn en Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor onder andere Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Geen nood. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt ransberg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Rebecq-Rognon?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Waals Brabant constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Spread en/of Baby huidverzorging van top-merken als Genki en/of Montagne Jeunesse wanneer jij wil thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Waals Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt ramskapelle.

Pick Up Point Rebecq-Rognon

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Rebecq-Rognon wat voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Radler tot Fruit bier en producten van geliefde merken als Kaas in ’t Bakkie of Cardini’s, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Oosterse mosselen uit de wok, Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree of Broodje Tonijn Salade. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Rebecq-Rognon

Leave a Comment