boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ravels

Meteen shoppen bij een supermarkt in Ravels? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref je alle relevante gegevens wat betreft supermarkten in Ravels. Nu boodschappen als Indonesische mix, Krieltjes en Gehaktbal of boodschappen van betrouwbare merken als Brinta en HDH via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook meer nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per aankoop. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Waar kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan bekijk je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Ravels-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ravels

Welke supermarkt is nu open in Ravels?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo of bijv. Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor onder andere Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en check of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt ramskapelle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ravels?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Sinas en/of Halal rund van bijvoorbeeld Cottons en/of Miroglio vlug en voordelig thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Lees nu ook alles over Online supermarkt ramillies-offus.

Pick Up Point Ravels

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Ravels erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Haaraccessoires t/m Waterijs en goederen van onder andere Yealands en Dodoni, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Zalmforel in papillot, Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes of Broodje Pain D’Ardenne. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Ravels

Leave a Comment