boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ramelot

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Ramelot? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina lees jij alle handige gegevens met betrekking tot supermarkten in Ramelot. Zonder problemen boodschappen als bijv. Aardappelpuree, Fruit en Seroendeng of items van merken als Unicare en Ravenswood online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook praktische data over opties m.b.t. online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Meer en meer boodschappers gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden bekijk je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Ramelot-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ramelot

Welke supermarkt is nu open in Ramelot?

Op dit moment boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Coop, Spar, Jumbo maar ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen paniek! Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt raeren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Ramelot?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Zoet zachte drop en/of Lasagne van geliefde merken als Canesten en/of Brancott binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de regio Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt quievrain.

Pick Up Point Ramelot

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Ramelot erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Vlekkenverwijderaar tot Kaasbroodjes en spullen van topmerken als Siebrand en Villebois, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Gegratineerde kabeljauw met aïoli, Runderstooflapje met jus Rodekool met appeltjes Aardappelpuree of Broodje Kip / Kerrie Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Ramelot

Leave a Comment