boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Rahier

Op zoek naar een supermarkt in Rahier? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of waar een koopzondag is? Hier tref je alle belangrijke data betreffende supermarkten in Rahier. Nu boodschappen zoals Kroepoek, Ham en Kant en klaar maaltijdsalade of boodschappen van erkende merken als Smuldier en Creme of Nature online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook actuele gegevens over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €30 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Meer en meer Nederlanders maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen shoppen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Rahier-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Rahier

Welke supermarkt is nu geopend in Rahier?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij locaties van Plus, Spar, Jumbo, Coop en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en lees meer over de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt quievrain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Rahier?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Luik merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Kookroom en/of Kinderchampagne van erkende merken als Erdinger of Snack to Meat wanneer jij wil thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de buurt van Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt quevy.

Pick Up Point Rahier

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Rahier een uitkomst. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Runderlappen tot Selftan en producten van geliefde merken als La Escucha of Kroon, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Zalmforel in papillot, Hutspot, hachee of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Rahier

Leave a Comment