boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ragnies

Zoek je de beste supermarkt in Ragnies? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Ragnies. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Olijfolie, Plakken kaas en Crackers of boodschappen van merken als Old Amsterdam en Santa Julia via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook actuele data over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per aankoop. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel consumenten maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan vind de verschillende aanbieders. Kies een winkel en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Ragnies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ragnies

Welke supermarkt is nu geopend in Ragnies?

Meteen boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Coop en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor onder andere Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de winkel open is of niet. Dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt quevy-le-petit

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Ragnies?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Hongaars en Italiaanse mix van welbekende merken als Abdijbrood of Candy probleemloos bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt quevaucamps.

Pick Up Point Ragnies

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Ragnies een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Vleessaus tot Bezems en spullen van onder andere Alianca of Warm en Icy, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gerookte paling op lauwwarme aardappel-spinaziesalade, Visburger met groenten of Broodje Beenham. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Ragnies

Leave a Comment