boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Raeren

Boodschappen doen bij een supermarkt in Raeren? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees jij alle handige gegevens rondom supermarkten in Raeren. Direct boodschappen als bijv. Speciale soep, Wijn en Batterijen of supermarkt-producten van A-merken als Citrosan en Betavivo op internet kopen en bezorgen? Je treft hier ook bruikbare details over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €30 tot €35 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer Nederlanders bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik op zondag boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden doorzoek je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Raeren-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Raeren

Welke supermarkt is nu geopend in Raeren?

Op dit moment boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij shops van Coop, Plus, Spar, Albert Heijn of bijv. Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en ontdek of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Schrik niet. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt quevy-le-grand

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Raeren?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Vis en Salami van bijvoorbeeld Craigellachie of Qarc gemakkelijk thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je jouw order voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Vind online supermarkten in de buurt van Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt queue-du-bois.

Pick Up Point Raeren

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Raeren een prima methode. Jij profiteert dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Filterkoffie t/m Afwasborstels / afwasteilen en producten van topmerken als Rietburg en Denksport, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Vistaart met zeevruchten, Kip Andorra schotel of Broodje Carpacciotapenade. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Raeren

Leave a Comment