boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Quiévrain

Boodschappen doen bij een supermarkt in Quiévrain? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com vind jij alle belangrijke informatie met betrekking tot supermarkten in Quiévrain. Nu boodschappen zoals Olijfolie, Slapen en rust en Rode bieten of boodschappen van welbekende merken als Snelle Jelle en Absolut online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook actuele tips over online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per aankoop. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen ontdek je alle supermarkten. Selecteer een winkel en vind alle informatie. [jobs location=Quiévrain-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Quiévrain

Welke supermarkt is nu geopend in Quiévrain?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij locaties van Spar, Jumbo, Coop, Plus en Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor winkels als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt queue-du-bois

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Quiévrain?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Versiering en/of Vla van onder andere Old Captain of BlaseCare vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij jouw order binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt quaregnon.

Pick Up Point Quiévrain

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Quiévrain een prima methode. Jij benut dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Speelgoed tot Chocoladepasta en spullen van vertrouwde merken als Sperti en Norton, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Blini met wilde zalm, Wild Crunches of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Quiévrain

Leave a Comment