boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Quévy-le-Petit

Zoek je de beste supermarkt in Quévy-le-Petit? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind jij alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Quévy-le-Petit. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Handcreme, Onderhoud en Koek of artikelen van A-merken als Inoli en Linie op internet kopen en bezorgen? Jij checkt hier ook praktische informatie over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina tref je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Quévy-le-Petit-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Quévy-le-Petit

Welke supermarkt is nu geopend in Quévy-le-Petit?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Plus of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven vind je supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en raadpleeg of de winkel open is of niet. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt quenast

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Quévy-le-Petit?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Citroensap en limoensap of Cordonbleu van welbekende merken als Parissa en Smith Woodhouse simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de streek Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt puurs.

Pick Up Point Quévy-le-Petit

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Quévy-le-Petit een prima methode. Je hebt dan het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Rucola t/m Half zoete sherry en producten van A-merken als Etos of Esprit Soleil, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zalmfilet met bosui en dragon, Vegetarische balletjes arrabiatasaus Bladspinazie Tortelloni of Broodje Rosbief. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Quévy-le-Petit

Leave a Comment