boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Quenast

Boodschappen doen bij een supermarkt in Quenast? Nieuwsgierig welke super nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle belangrijke gegevens over de supermarkten in Quenast. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Cognac, Curry en Uitdeelsnoep of artikelen van vertrouwde merken als Wees en Semper op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook praktische gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina bekijk de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en bekijk alle informatie. [jobs location=Quenast-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Quenast

Welke supermarkt is nu open in Quenast?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij filialen van Plus, Coop, Spar, Jumbo en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en raadpleeg de actuele openingstijden.Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt purnode

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Quenast?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Waals Brabant vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Pasta en Speklappen van welbekende merken als Citterio en/of Semper op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Waals Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt pry.

Pick Up Point Quenast

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Quenast een prima methode. Je hebt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Haarborstel tot Producten voor huisdieren en boodschappen van betrouwbare merken als Maggi of Exin, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n warme maaltijd als Roggebrood met appelsalsa en paling, Babi ketjap, bami of Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Quenast

Leave a Comment