boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Quaregnon

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Quaregnon? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina vind je vergelijkingen en informatie wat betreft supermarkten in Quaregnon. Direct boodschappen als bijv. Turks, Vruchtensiroop en Ontbijtkoek of artikelen van betrouwbare merken als Randwyck en Biodermal online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook uitgebreide gegevens over de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per aankoop. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel supermarkt-bezoekers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supers kan ik op zondagen shoppen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina doorzoek je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en check praktische details. [jobs location=Quaregnon-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Quaregnon

Welke supermarkt is nu geopend in Quaregnon?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Coop, Spar maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor supers als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt pulderbos

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Quaregnon?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Spons en Wasmiddel van geliefde merken als Monti en Dolceria Alba binnen 24 uur thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Vind online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt profondeville.

Pick Up Point Quaregnon

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Quaregnon een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Candybars t/m Vuilniszakken en artikelen van vertrouwde merken als Bright en Jozo, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Sliptong met ratatouille, Kip Andorra schotel of Broodje Kip / Honing Mosterd Salade. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Quaregnon

Leave a Comment