boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Puurs

Boodschappen doen bij een supermarkt in Puurs? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier lees je alle bruikbare informatie m.b.t. supermarkten in Puurs. Zonder problemen boodschappen zoals bijvoorbeeld Vruchtendranken, Bloem en Postzegels of items van welbekende merken als P20 en Corsodyl online bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook actuele details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €30 per bezoek. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina tref de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en spot meer details. [jobs location=Puurs-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Puurs

Welke supermarkt is nu open in Puurs?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij filialen van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo of bijv. Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Deen. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en lees meer over of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt pry

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Puurs?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Oosterse maaltijden en/of Rust en reizen en slapen van betrouwbare merken als Theranal en/of Peter Verhoeven gemakkelijk thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt presles.

Pick Up Point Puurs

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Puurs een prima methode. Je hebt dan het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Gedroogde tomaten t/m Keukentextiel en artikelen van topmerken als Sperti of Bofin, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Gebakken roodbaarsfilet met gele paprikasaus, Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Puurs

Leave a Comment