boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Pry

Zoek je de beste supermarkt in Pry? Direct achterhalen supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina tref jij de meeste feiten rondom supermarkten in Pry. Lekker makkelijk boodschappen zoals Bezems, Siropen gezonde werking en Ketjap of boodschappen van erkende merken als Finimal en Maalox online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook up-to date tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Opvallend veel mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden tref je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en check bruikbare informatie. [jobs location=Pry-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Pry

Welke supermarkt is nu open in Pry?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt pousset

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Pry?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Namen merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Specialiteiten of Aardappelen en groente en fruit van erkende merken als Yoni of Persil probleemloos thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de aankopen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de regio Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt poucet.

Pick Up Point Pry

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Pry een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Muisjes tot Dipsauzen en producten van topmerken als Sunny Bio of Requengo, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Kabeljauw met prei en kerrieroom uit de oven, Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree of Broodje Rosbief. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Pry

Leave a Comment