boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Presles

Boodschappen doen bij een supermarkt in Presles? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze website lees jij alle belangrijke feiten betreffende supermarkten in Presles. Zonder problemen boodschappen als Varkenshaas, Pinda’s en Haargel of boodschappen van A-merken als Page en Etude online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook praktische informatie over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden consumenten doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Presles-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Presles

Welke supermarkt is nu geopend in Presles?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Coop, Spar, Albert Heijn of bijv. Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor filialen van Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en bekijk op dit moment open is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt poucet

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Presles?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Zwarte olijven en Dranken van geliefde merken als D’Vine of Havana Club probleemloos bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt popuelles.

Pick Up Point Presles

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Presles een uitkomst. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Puree t/m Boodschappentas en spullen van geliefde merken als Hamlet en Gourmet, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Gegratineerde oesters met gember, Rundermedaillons in pepersaus Bonne femme of Pannekoeken met een gebakken ei. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Presles

Leave a Comment